massatges ayurveda  yoga Ripoll

SERVEIS

Domus de Maçanós ara col·labora amb Ayurveda Immersion per oferir un espai de benestar i salut.


MASSATGES AYURVEDA

És possible escollir entre diferents opcions:

· SHIRODHARA: Tractament d'alt poder relaxant per treballar l'equilibri i l'estabilitat de l'activitat mental. Un raig fi d'oli s'aboca en el punt energètic principal del front, per portar al participant a un profund viatge interior.

 · ABHYANGA : Oleació i massatge de tot el cos, per tonificar, estimular la circulació, nodrir i suavitzar la pell i fomentar la longevitat.

 · CIRCUIT REVITALITZANT: Seqüència de tres tipus de tractaments: oleació, bany de vapor, i bany d'herbes. Una perfecta sinèrgia per netejar, purificar i revitalitzar tot el cos.

· MUKHA ABHYANGA i TRACTAMENTS FACIALS:Massatge tradicional de l'Índia que està pensat per a relaxar i enfortir els músculs de la cara, així com per nodrir la pell de forma profunda. Podràs probar diferents tipus de mascaretes naturals.


TALLERS DE IOGA

Classes de Hatha Ioga completes amb exercicis de respiració, meditació i cant de mantres amb música en directe per a totes les edats i nivells.


CURSOS de CUINA AYURVEDA

Conèixer els beneficis de la nutrició Ayurveda, aprendre les seves receptes, trucs i secrets millor guardats per al teu equilibri i benestar. Sense oblidar la degustació!

Per a més informació i reserves, contacteu-nos a: info@ayurvedaimmersion.com

Sant Jaume de Frontanya